Klivent d. o. o.

PREZRAČEVALNI SISTEMI

Začetki našega podjetja segajo v leto 2006, z razvojem panoge pa se je skozi vsa leta širila naša dejavnost, prav tako pa tudi število sodelavcev. Specializirani smo za izvedbo celotnega sistema inštalacij prezračevanja v hišah ter poslovnih objektih, obenem pa imamo tudi lasten razvoj in izdelavo prezračevalnih elementov. Pri svojem delu uporabljamo najnovejše tehnologije, kakovostne in okolju prijazne materiale, inovativne rešitve ter obenem nudimo visoko kakovost za najzahtevnejše uporabnike.

Naše storitve obsegajo izdelavo prezračevalnega sistema v vseh korakih. To pomeni, da lahko stranki na osnovi tlorisov oz. načrtov pripravimo projektno dokumentacijo, nato sledi gradnja ali adaptacija obstoječega sistema in na koncu opravimo še meritve prezračevanja. S pomočjo naših poslovnih partnerjev na vašem objektu izvedemo celoten projekt strojnih in elektro inštalacij. Opravljamo tudi dejavnost čiščenja in vzdrževanja prezračavalnih sistemov, regulacije, vgradnje toplotnih črpalk ter klimatskih naprav.

Največji delež trenutnih in opravljenih projektov je bilo pri izvedbah prezračevanj z rekuperacijo odpadne toplote v stanovanjskih objektih. Poizkušamo slediti vsem napredkom, tehnologijam in trendom na tem področju in vedno poizkušamo najti najboljše tehnične, ekonomične ter za uporabnika najprimernejše rešitve. Dokaz večletnega dobrega dela našega podjetja je veliko število že zadovoljnih uporabnikov, ki so si z vgradnjo prezračevalnega sistema z rekuperacijo odpadne toplote zraka izboljšali svoje bivalno ali delovno okolje.

Naj bo vaše vodilo pri nakupu in montaži prezračevalne naprave izboljšanje kvalitete vašega življenja, ustrezno prezračen prostor in dolgoročni prihranek pri stroških za ogrevanje.