Filter M5 517×278×46

Kompakten filter Izdelan iz sintetične tkanine s kartonskim okvirjem, okolju prijaznih materialov. Filtri izstopajo z veliko filtrirno površino in dolgo življenjsko dobo.

40,10 

Šifra: 1037117 Kategorije: , , Oznaka:

Zračni filtri igrajo ključno vlogo pri ohranjanju visoke kakovosti zraka v zaprtih prostorih in učinkovitem delovanju celotnega prezračevalnega sistema. Kompaktni filtri razreda ePM1 KOMFOVENT razreda 55 % so bili nadgrajeni v razred ePM1 60 %, kar povečuje učinkovitost filtracije dovodnega zraka brez dodatne izgube tlaka ali učinkovitosti enote za ravnanje z zrakom.

Filtri so razvrščeni glede na učinkovitost filtracije, posebne kategorije pa temeljijo na velikosti zajetih delcev. Razvrstitev se izvaja v skladu z bonitetnim sistemom ePM (Efficiency Particulate Matter). 60 % filtri ePM1 zajemajo najnevarnejše delce iz skupine PM 1 (velikosti 1 mikrometra) – bakterije, saje, delce smoga in alergene na pršice, ki lahko vstopijo v krvni obtok skozi dihalne poti. KOMFOVENT daje velik poudarek filtraciji zraka v svojih enotah za ravnanje z zrakom. Uporabljeni zračni filtri so izvirni in med najboljšimi na trgu, z veliko filtracijsko površino in dolgo življenjsko dobo. Kompaktni filtrirni okvirji so vodoodporni in izdelani iz okolju prijaznih materialov.

Čist zrak v zaprtih prostorih s filtri KOMFOVENT pomeni boljše zdravje in prijetnejše domače okolje. Ta nadgradnja filtra velja za vse enote za ravnanje z zrakom KOMFOVENT, ki uporabljajo kompaktne filtre dovodnega zraka.

 

Dodaten opis

M5 za odvod umazanega zraka iz prostora

Uporaba

Priporočena menjava vsaj enkrat letno, oziroma na 6 mesecev, vmes ga lahko posesate.